Als je vragen hebt, ergens over wilt praten, of als je gewoon contact wilt opnemen, aarzel dan niet om dat te doen. Ik sta klaar om naar je te luisteren en je te ondersteunen op jouw unieke pad naar transformatie. Samen gaan we op ontdekkingsreis!

Hoe zou het zijn om meer ruimte te hebben in uw hoofd?

Geen zwaarte meer, maar lichtheid?

Jezelf te zijn?

 

Access bars reset je persoonlijke “harde schijf”

Access Bars ruimt negatieve emoties, negatieve gedachten, overtuigingen en oordelen op en laat de energie, creativiteit, positiviteit volop vrij stromen door heel je zijn.

Access Bars Healing

Wat zijn Bars en wat doet het?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgelagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodoende wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrische functionering van de hersenen

Acces Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is,

VB: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld Bar ” er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie, beter slapen etc…

Prijs: EUR 75

Aangeraden 4 sessies te nemen

prijs: 4 sessies EUR 270

op te nemen binnen de 2 maand.

Ook kinderen hebben baat bij de Acces Bars behandeling, zijn rustige, slapen beter, studeren gemakkelijker, hebben meer zelf vertrouwen.

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een krachtige energetische techniek.
‘Heb je het gevoel dat je ziel, lichaam en geest niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort? Weet je dat je meer energy en een andere gezondheid zou moet hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken? Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel vollledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is.’
[uit Jonette Crowley, Soul Body Fusion; het ontbrekende stuk voor healing en meer.]

Soul Body Fusion helpt je om je bewustzijn, je Licht volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven, steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde…

Prijs: EUR 70

Aangeraden 3 sessies te nemen

prijs: 3 sessies EUR 190

op te nemen binnen de 2 maanden.

Jonette Crowley, grondlegger van de Soul Body Fusion® techniek www.jonettecrowley.com en in Nederland www.soulbodyfusion.nl.

 

Tree of Life healing

Tree of Life Healing

Ontdek de krachtige, zachte energie van de Tree of Life Healing

Je ligt volledig aangekleed op een massagetafel.

Het is een zachte aanraking van bepaalde punten, plaatsen op de hoofd en lichaam.

De energie van de Tree of Life gaat naar de plaatsen waar het nodig is in je lichaam.

De enerie is ontzettend zacht en krachtig, zodat de energie weer vrij en krachtig kan gaan stromen in je lichaam.

 

Een Tree of Life healing kan een bijdrage zijn voor:

  • algemeen welzijn lichaam en geest
  • bij stress en spanningen
  • vermoeidheid
  • bij een vol hoofd
  • depressie
  • piekeren
  • moeilijk slapen
  • niet goed in je vel voelen
  • de energie van de Tree of Life gaat naar de plaatsen waar nodig is in je lichaam.

 

Prijs: EUR 70

Aangeraden 3 sessies te nemen

prijs: 3 sessies EUR 195

op te nemen binnen de 2 maanden.

 

Mijn missie is om je te ondersteunen bij het herontdekken van je innerlijke kracht en het maken van bewuste keuzes voor jezelf. Samen kunnen we werken aan het onthullen van je potentieel en het creëren van een leven dat in lijn is met je diepste verlangens en doelen.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website, en ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen met jou op reis te gaan naar een leven vol welzijn en vreugde.

Met warme groeten,
Veerle

 

Locatie

Langestraat 2 - 0202,
8420 Wenduine BE0847674288, Belgium

Openingstijden

Enkel op afspraak!
Ma tot en met Vr | 9u tot 18u
Zaterdag - Zondag gesloten