Welkom bij Onze Massage Diensten in Wenduine

Ontdek hier de verscheidenheid aan massages die wij aanbieden om jouw welzijn te bevorderen en stress te verminderen. Of je nu op zoek bent naar puur ontspanning of gerichte energetische heling, we hebben een massage die aan jouw behoeften voldoet. Onze deskundige masseur staat klaar om jouw lichaam en geest te verzorgen, zodat je je als herboren voelt.

Relaxmassage – €65

Onze relaxmassage is ontworpen om totale ontspanning te bevorderen. Deze massage helpt om gespannen spieren los te maken, vermoeidheid te verminderen en stress te verlichten. Naast het fysieke welzijn, draagt deze massage bij aan een algemeen gevoel van welbevinden en een betere gezondheid.

Energetische Massage – €70

Onze energetische massage combineert zachte massagetechnieken met principes van energetische genezing. Deze massage richt zich op het herstellen en balanceren van de energiestromen in je lichaam. Enkele voordelen van deze massage zijn diepe ontspanning, stressvermindering, verbeterde bloedsomloop, verhoogde vitaliteit, verlichting van fysieke en emotionele klachten, verbeterde slaapkwaliteit en verhoogd zelfbewustzijn.

Chakra Massage met Carneool & Bergkristal – €85

Onze chakra massage met Carneool en Bergkristal is ideaal voor chakra-balancering, diepe fysieke ontspanning en herstel. Deze massage brengt je lichaam en geest weer in balans, vermindert lage rugklachten, verbetert de doorbloeding, zuivert, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en ondersteunt het immuunsysteem. Het is bijzonder geschikt voor vermoeidheid en burn-outklachten.

Edelsteen massage van gelaat – €70

Massage met diverse edelstenen, zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest.

Brengt:

  • rust
  • pijnstillend
  • een goed gevoel
  • stimuleert het zenuwstelsel
  • zet de knop even op uit
  • hele diepe ontspanning en innerlijke rust
  • versterkt het immuunsysteem
  • ook een goede anti-aging

Edelsteen Massage van Gelaat & Gelaatsverzorging – €115

Onze edelsteenmassage van het gelaat biedt diepe fysieke ontspanning, stimuleert het parasympathisch systeem, vermindert hoofdpijn, verbetert de doorbloeding, zuivert, geeft energie, verlaagt de bloeddruk en ondersteunt het immuunsysteem. Het is perfect voor zowel mentaal als fysiek uitgeputte klanten, en het brengt een gevoel van veiligheid door diepe ontspanning op een dieper niveau.

Bij al onze massages is er de mogelijkheid om cadeaubonnen aan te kopen, zodat je ook anderen kunt laten genieten van deze verjongende ervaring.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen voor een ontspannende en revitaliserende ervaring bij Zielelicht.

Dit zijn richtprijzen en kunnen variëren. Neem contact op voor actuele prijzen en beschikbaarheid.

Locatie

Langestraat 2 - 0202,
8420 Wenduine BE0847674288, Belgium

Openingstijden

Enkel op afspraak!
Ma tot en met Vr | 9u tot 18u
Zaterdag - Zondag gesloten