Welkom op mijn website! Ik ben Veerle, en ik sta klaar om je te begeleiden op je reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Van jongs af aan heb ik een diepe verbinding gevoeld met de energie van andere mensen. Mijn fascinatie voor het welzijn van anderen leidde me al op jonge leeftijd naar het geven van massages aan familieleden. Deze vroege ervaringen met het delen van helende aanrakingen vormden de kiem van mijn passie voor het ondersteunen van anderen op hun levenspad.

Gedurende vele jaren heb ik mijn vaardigheden en kennis op het gebied van coaching en begeleiding verder ontwikkeld. Mijn gereedschapskist zit vol met diverse methoden en technieken die ik met liefde en toewijding inzet om je te helpen je eigen weg te vinden naar innerlijke rust, geluk en persoonlijke vervulling. Daarnaast deel ik graag praktische tips en oefeningen die je thuis kunt toepassen, zodat je jouw groeiproces op een dagelijkse basis kunt voortzetten.

Nu heb ik besloten om een nieuwe weg in te slaan en te verhuizen naar mijn geliefde badplaats, Wenduine. Deze prachtige omgeving is voor mij een bron van inspiratie en rust, en ik voel me bevoorrecht om hier te mogen wonen. Mijn doel is om mijn passie voor coaching en heling verder uit te bouwen in deze gemeenschap en om mijn diensten te delen met de warme en vriendelijke mensen die hier wonen.

Ik geloof in een holistische benadering van welzijn, waarbij lichaam, geest en ziel met elkaar in balans zijn. Enkele van de opleidingen die ik heb gevolgd om mijn kennis en vaardigheden te versterken, zijn onder andere:

Coach: Ik ben getraind in het begeleiden van individuen op hun persoonlijke ontwikkelingsreis, waarbij ik luister, ondersteun en inspiratie bied.

Healer: Als healer werk ik met energetische technieken om blokkades te verwijderen en de natuurlijke stroom van energie in het lichaam te herstellen.

Holistisch massage therapeut: Ik ben gespecialiseerd in het geven van massages die niet alleen ontspannen, maar ook genezing bevorderen door de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Medium: Als medium ben ik in staat om verbinding te maken met hogere energieën en boodschappen te ontvangen die helend en verhelderend kunnen zijn.

 

 

Mijn missie is om je te ondersteunen bij het herontdekken van je innerlijke kracht en het maken van bewuste keuzes voor jezelf. Samen kunnen we werken aan het onthullen van je potentieel en het creëren van een leven dat in lijn is met je diepste verlangens en doelen.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website, en ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen met jou op reis te gaan naar een leven vol welzijn en vreugde.

Met warme groeten,
Veerle

 

Locatie

Langestraat 2 - 0202,
8420 Wenduine BE0847674288, Belgium

Openingstijden

Enkel op afspraak!
Ma tot en met Vr | 9u tot 18u
Zaterdag - Zondag gesloten