Welkom bij het “Kom op voor jezelf Traject: Vind Balans en Ruimte

Heb je ooit het gevoel gehad dat je leven een eindeloze stroom van verplichtingen is, waarin je voortdurend wordt geleefd door de behoeften van anderen? Heb je zelfs als je eindelijk wat rust probeert te vinden het gevoel dat je wordt onderbroken door vragen en verzoeken van iedereen om je heen? Als dit bekend klinkt, begrijpen we precies waar je doorheen gaat.

De Uitdaging: Overweldigd en Uitgeput

Je kent ongetwijfeld de frustratie van kinderen die altijd op het meest ongelegen moment vragen waar hun spullen zijn, waardoor je weer begint te zoeken.

Je bent maar al te bekend met de constante verzoeken van je partner om hulp bij administratie en andere taken.

Je hebt het gevoel dat je jezelf verliest in de verplichtingen die aan je worden gesteld, en diep van binnen voel je frustratie en teleurstelling.

Je doet het allemaal, je staat altijd klaar voor anderen, maar je lichaam en geest beginnen te protesteren. Je hebt dringend behoefte aan verlichting en ruimte voor jezelf.

Onze Oplossing:
Kom Op Voor Jezelf Traject

Bij ons hebben we een speciaal traject ontwikkeld om je te helpen balans te vinden, je energie te herstellen en op te komen voor jezelf. Dit traject bestaat uit 6 sessies waarin we samenwerken aan:

Herstel van Jouw Energie: We zullen werken aan het herstellen van je vitaliteit en energie, zodat je je weer krachtig en levendig voelt.

Overwinnen van Belemmerende Overtuigingen: Samen zullen we de overtuigingen aanpakken die je tegenhouden om voor jezelf op te komen en je eigen grenzen te stellen.

Tijdens deze sessies zal ik je coachen en energetisch behandelen. Mogelijk is ook een fysieke massage onderdeel van het programma, om zowel je lichaam als geest te ontspannen en te revitaliseren.

De Investering in Jezelf

Dit traject van 6 sessies is ontworpen om je leven te transformeren en je de ruimte te geven om voor jezelf op te komen. Elke sessie duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten tot 2 uur. Na afloop van deze sessies zul je in staat zijn om:

 

  • Zelf je sporttas of broek te vinden.
  • Je partner beter te ondersteunen bij administratieve taken.
  • Je eigen behoeften en tijd te prioriteren.
  • En het belangrijkste is dat je geen fysieke pijn meer zult ervaren en weer ruimte hebt voor jezelf.

De investering voor deze waardevolle ervaring bedraagt €1160.

Betalingsopties: Om het voor jou gemakkelijker te maken, bieden we de mogelijkheid om de investering in twee termijnen te voldoen:

  • Eerste sessie: €585
  • Derde sessie: €585

Wij geloven in toegankelijkheid en streven ernaar om jouw reis naar groei en welzijn zo soepel mogelijk te maken. Mocht je vragen hebben over de betalingsregeling, neem dan gerust contact met ons op.

Neem de Stap naar Balans en Ruimte

Het is tijd om voor jezelf op te komen en de balans in je leven te herstellen. Laat ons je begeleiden op deze reis van transformatie en herontdekking van jezelf. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het “Kom op voor jezelf Traject.” Je verdient het om te stralen en ruimte te hebben voor jouw welzijn.

Investeer in jezelf. Vind je balans. Kom op voor jezelf.

Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt of als je wilt verkennen hoe ik je kan ondersteunen op jouw reis van zelfontwikkeling en persoonlijke groei.

Met warme groeten,

Veerle

Locatie

Langestraat 2 - 0202,
8420 Wenduine BE0847674288, Belgium

Openingstijden

Enkel op afspraak!
Ma tot en met Vr | 9u tot 18u
Zaterdag - Zondag gesloten